PRESENTACIÓ
INFORMACIÓ GENERAL
COMITÈS
PROGRAMA
INSCRIPCIONS
RESUMS
EMPRESES COL·LABORADORESsecretaria tècnicaC/ Bonaire, 7
08301 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 755 23 82
Fax 93 755 23 83
nefrologia@actoserveis.com

Presentació


Estimats amics i companys,

L’any 1996 la Fundació Puigvert i l'Hospital de la Creu Roja van organitzar la XIIIa Reunió de la Societat Catalana de Nefrologia. Durant aquest temps, la Nefrologia Catalana ha crescut, s’ha consolidat i s’ha produït un important canvi generacional.

Hem rebut el repte d’organitzar aquesta Reunió amb molt d’entusiasme i esperem que el programa elaborat estigui a l'alçada de les últimes edicions. Hem tractat d'abordar els aspectes més rellevants dels canvis que es van produint en la nostra especialitat i comptarem amb la participació dels nostres companys, nefròlegs pediatres, amb qui és tan important col·laborar.

Tanmateix, donarem cabuda en la nostra institució a la I Trobada de Residents de Nefrologia de Catalunya en una jornada preliminar organitzada per la Societat Catalana de Nefrologia.

La seu triada, la Casa de Convalescència, és un marc privilegiat. Pertany al conjunt de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau,  construït amb els materials propis d'un modernisme amb inspiració neogòtica. Estem segurs que aquesta joia del modernisme català, amb la seva profusió de ceràmiques i escultures, ajudarà a que aquesta reunió sigui punt de trobada de companys i amics i contribueixi a l'intercanvi de coneixements i al cultiu de l'amistat.

José Ballarín Castán
President del Comitè Organitzador
dates clau


15/03/2013
Data límit d´enviament
de resums

15/04/2013
Data d´informació
d´aprovació de resums

21/04/2013
Data canvi de quota

Acreditat amb 1,2 crèdits pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries -- Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud