CONSENTIMENT INFORMAT

Cerrar

Utilitzem cookies própies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "política de Cookies".

Registre

REGISTRE A LA WEB DE LA SOCANE (ACCÉS RESTRINGIT PER A SOCIS DE LA SCN) Fer-se Soci

La Web de la SOCANE inclou diverses àrees amb accés restringit per a socis de la Societat Catalana de Nefrologia. Per accedir a aquestes àrees, l'usuari s'ha de registrar emplenant, el següent formulari (les seves dades es tractaran de manera confidencial d'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades). Rebrà un correu electrònic amb el seu nom d'usuari (la seva adreça electrònica) i contrasenya. La secretaria tècnica de la SCN validarà la seva condició de soci en el termini de 24-48 hores. A partir d'aquest moment ja podrà accedir a les zones restringides de la web.

L'adreça de correu electrònic que introdueixi serà el seu nom d'usuari i l'adreça a la qual ens posarem en contacte amb vostè per a les notificacions.

Els camps marcats amb * són obligatoris.   

Li recordem que la seva adreça de correu electrònic serà el seu nom d'usuari.


Si us plau teclegi el codi que veu a continuació:
Codi de seguretat

69712


Protecció de dades
En compliment del que disposa l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal (d'ara endavant, "LOPD"), ACTO GESTIO I ASSESSORAMENT DE CONGRESSOS S.L, l'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni quan empleni el formulari que apareix en aquesta pàgina es recolliran en fitxers la responsable dels quals és ACTO GESTIO I ASSESSORAMENT DE CONGRESSOS S.L, i seran tractats amb l'exclusiva finalitat pròpia del formulari. El fet d'emplenar aquest formulari implica que el remitent reconeix que la informació i les dades personals que ens indica són seves, exactes i certes. Podrà accedir a les seves dades, rectificar-les, cancel·lar-les i oposar-se al seu tractament, en els termes i en les condicions que preveu la LOPD, adreçant-se per escrit a ACTO GESTIO I ASSESSORAMENT DE CONGRESSOS S.L C/ BONAIRE 7. 08301. MATARO. BARCELONA.